Koop populaire producten! Raadpleeg de klantenservice om gratis verzending te ontvangen!
Home| wegwerp dampen| ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie appel ijs 6X88N44

ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie appel ijs 6X88N44

Model: : 6X88N44

Normale prijs Prijs niet zichtbaar
Staffelkorting niet beschikbaar...
Prijs niet zichtbaar
powerby cards

Amerikaans ijs:
is een populaire smaak voor e-sigaretten die bekend staat om het nabootsen van de ervaring van ijskoude americano-koffie die vaak in cafés wordt aangetroffen. het biedt typisch de rijkdom van koffie gecombineerd met het verfrissende gevoel van ijs. deze unieke smaakcombinatie, met zijn uitgesproken koffietonen en ijzige elementen, maakt het een voorkeurskeuze voor diegenen die op zoek zijn naar een op koffie geïnspireerde vape. gezien de wijdverspreide aantrekkingskracht van koffie, is 'americano-ijs' vaak een gearomatiseerde selectie onder koffieliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een revitaliserende dampervaring. dankzij de verkoelende kwaliteit is het vaak een geschikte keuze bij warm weer, omdat het zowel een cafeïnekick als een verkoelend gevoel geeft.

appelijs:
dat typisch het verfrissende gevoel nabootst van het bijten in een knapperige, ijzige appel op een warme dag. deze smaak combineert de zoete essentie van appels met een koele en verkwikkende twist. het biedt een heerlijke balans tussen zoetheid en koelte, waardoor het een gearomatiseerde keuze is voor degenen die ervan genietenop fruit geïnspireerde en verfrissende vape-ervaringen. de combinatie van de natuurlijke zoetheid van appels en het ijzige element in ''appelijs'' zorgt voor een harmonieus en revitaliserend dampgevoel. als je de smaak van appels op prijs stelt en op zoek bent naar een dampervaring die een aangenaam verkoelend effect biedt, dan is ''appelijs'' wellicht een ideale keuze voor jou.

blauw razz ijs:
combineert vakkundig de natuurlijke zoetheid van bosbessen en frambozen met een naadloos geïntegreerd ijzig element, wat een diep bevredigende en verkwikkende dampervaring biedt. het viert de weelderige zoetheid en rijkdom van bosbessen en frambozen, terwijl het een revitaliserende koelte levert die je een verfrist gevoel geeft. deze smaak harmoniseert zoetheid met een frisse kou.

watermeloenijs:
erft perfect de voordelen van de bc5000 watermeloenijssmaak. is een verfrissende en verkwikkende mix die de zoete en sappige smaak van watermeloen combineert met een koele menthol-twist. met elke inHale, je ervaart de levendige en sappige essentie van vers gesneden watermeloen. de smaak zorgt voor een uitbarsting van natuurlijke zoetheid die je meteen meeneemt naar een zonovergoten zomerdag.

druivenijs:
deze smaak combineert vaak de zoete en fruitige kenmerken van druiven met een gekoelde gevoel. het is een smaak die een balans vindt tussen de natuurlijke zoetheid van druiven en de verkwikkende koelte, waardoor het een populaire keuze is onder degenen die houden van fruitige smaken met een revitaliserende twist. ''druivenijs'' biedt een harmonieuze mix van de zoetheid van druiven en het ijskoude element, wat zorgt voor een heerlijke en verjongende dampervaring. als je de smaak van druiven op prijs stelt en op zoek bent naar een dampervaring die fruitige zoetheid combineert met een verfrissende koelte, dan is ''druivenijs'' wellicht de perfecte keuze voor jou.

perzikijs:
met Bij elke inademing geniet je van de weelderige en sappige essentie van zongerijpte perziken. de smaak weerspiegelt de ervaring vanbijtend in een perfect rijpe perzik, waardoor je smaakpapillen zijn aangeboren zoetheid en een vleugje prikkelende scherpte krijgen. de perziksmaak is authentiek en weerspiegelt de puurste vorm van het fruit.
Bij het uitademen waait een frisse, verkwikkende mentholbries door je gehemelte. de ijzige sensatie voegt een verfrissende dimensie toe aan het algehele smaakprofiel en creëert een heerlijk contrast met de zoete perziktonen. de combinatie van sappige perzik en verkoelende menthol resulteert in een harmonieuze mix die een bevredigend en verfrissend gevoel achterlaat.

  ananasijs:
  combineert het natuurlijke zoetheid en sappigheid van ananas met een verfrissende twist. deze smaak biedt de heerlijke smaak van ananas en gaat gepaard met een opwindende ijzige sensatie. het presenteert typisch een harmonieus profiel dat de fruitige zoetheid combineert met de verfrissende koelte. het is een uitstekende keuze voor een verkwikkende ervaring, vooral als je een oppepper nodig hebt of bij warm weer.

  aardbeienijs:
  combineert de natuurlijke zoetheid en fruitige essentie van aardbeien met een verfrissend ijzig gevoel, waardoor het een uitstekende keuze is voor een snelle opkikker, vooral bij warm weer. het levert een werkelijk verkwikkende ervaring op voor vapers.

  aardbeien-kiwi-ijs:
  een smaak die op harmonieuze wijze de zoetheid van aardbeien en de scherpte van kiwi's combineert, geaccentueerd door een verfrissende, ijzige twist. dit brouwsel creëert een meerlaags fruitsmaakprofiel dat je smaakpapillen naar een tropische oase zal vervoeren.
  Het is een populaire keuze, vooral als je een revitaliserende lift nodig hebt of op brandende dagen. ''aardbeien-kiwi-ijs'' valt op als een van de meest gearomatiseerde smaken voor ons bc10000-model.

  bosbessenijs:
  de smaak van rijpe bosbessen in dit product is heerlijk en verkwikkend. als je uitademt, ervaar je een verfrissend vleugje muntachtige koelte. de ijzige tint verbetert de algehele koelte, waardoor je een verjongend gevoel krijgt.

  pakket bevat:
  1 * elfbar bc10000 wegwerpvape


  Nieuw verzendproces en trackingmeldingen

  We zijn er trots op dat we uw bestelling snel kunnen verwerken, waarbij de meeste bestellingen onze vestiging binnen 24 uur verlaten. Tijdens periodes van grote vraag kan de verwerking tot 72 uur duren. We gebruiken een betrouwbaar verzendnetwerk voor vape-mails om een snelle levering van uw pakketten te garanderen.

   

  Bij het afrekenen ontvangt u de verzendmethode en de geschatte bezorgtijden, die kunnen variëren op basis van uw locatie en lokale dienstverlener. Er wordt automatisch een tracking-e-mail naar u verzonden zodra de bestelling bij ons is verwerkt.

   

  *Let op: alle transittijden zijn schattingen en omvatten geen weekends of feestdagen.

   

  Als u zich in het Middenwesten of de Oostelijke helft van de VS bevindt, kan uw bestelling een verzendproces in twee stappen ondergaan.

   

  Om de besparingen en verzendkosten te optimaliseren, kunt u overwegen uw bestelling in bulk te kopen.

   

  PUDOpoint - Ophaalmogelijkheid bij een lokaal bedrijf

   

  We zijn er trots op om samen te werken met PUDOpoint om een handige en veilige ophaalbalie aan te bieden bij een lokaal bedrijf bij u in de buurt!

   

  Ons team verzendt uw pakket naar de PUDO-locatie die u bij het afrekenen hebt geselecteerd op basis van het zoeken naar postcode. Zodra de bestelling op de bedrijfslocatie is afgeleverd, ontvangt u een e-mailmelding dat deze klaar is om opgehaald te worden met de adreslocatie, het bestelnummer en de openingstijden.

   

  U kunt pakketten ophalen op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pakketten die bij uw deur worden achtergelaten terwijl u weg bent!

   

  Nieuwe servicedekking

   

  Het kan zijn dat we niet in staat zijn om naar sommige van onze klanten te verzenden, voornamelijk vanwege logistieke beperkingen of een gebrek aan regionale transportdiensten in bepaalde gebieden op het vasteland van de VS. Ons verzendnetwerk van meer dan 20 lokale regionale vervoerders breidt zich echter wekelijks uit, dus meld u aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we weer naar u kunnen verzenden!

   

  Als we niet naar uw bestemming kunnen verzenden, wordt dit bij het afrekenen aangegeven. Bekijk zeker onze Postcode Checker en meld je aan voor meldingen. Neem bovendien op een later tijdstip contact met ons op, want we voegen elke week servicedekking toe.

   

  Vereiste handtekeningservice voor volwassenen

   

  In overeenstemming met de federale jurisdictie en wetten vereisen alle e-sigarettenpostbestellingen het gebruik van een handtekeningbevestiging voor volwassenen (21+) bij levering voor pakketten die e-sigarettengerelateerde producten bevatten. Om dit pakket te ontvangen, moet de ontvanger een geldig identiteitsbewijs met foto aan de bezorger tonen ter bevestiging van zijn leeftijd.

   

  Voor de Adult Signature-service is een toeslag van $ 7 vereist. De tarieven worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Als het voor u handiger is, kunnen we uw vape-apparatuur naar een zakelijk adres verzenden. Wij kunnen niet naar postbussen verzenden.

   

  Tijdlijnen voor verzending en afhandeling

   

  Het kan 24 tot 72 werkuren duren voordat de bestelling is verwerkt voordat alle bestellingen worden verzonden. Na de verwerkingsperiode wordt er automatisch een tracking-e-mail naar de klant gestuurd om te bevestigen dat het pakket zich in de laatste fase van uitvoering bevindt. Verzendmethode en geschatte levertijden worden bij het afrekenen verstrekt, afhankelijk van uw locatie.

   

  Internationale pakketten - Geen schatting beschikbaar, tracking toont de beweging vanuit onze vestiging en vervolgens zodra het in uw land aankomt (als u geen updates heeft ontvangen, neem dan contact op met uw plaatselijke douanekantoor).

   

  Let op: tijdens de drukke feestdagen of tijdens de piek in de verkoop kan de verwerking tot vijf werkdagen duren. Ons team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat klanten pakketten zo snel mogelijk ontvangen, dus we stellen uw geduld enorm op prijs.

   

  We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur PST en 16.00 uur PST. Vervoerders verwerken geen bestellingen in het weekend en in het weekend Vakantie.

   

  Retourneer naar verzender

   

  Eventuele herverzendingsdiensten zijn naar eigen goeddunken van elfbarnederland.

   

  Als een pakket naar ons wordt geretourneerd omdat het niet leverbaar is adres, zoals een onjuist of onvolledig adres, zijn wij niet verplicht om op onze kosten een terugbetaling uit te voeren of vervangende goederen te sturen. Als goederen naar ons teruggestuurd worden in onze vestiging, wordt een terugbetaling aangeboden minus de portokosten.

   

  Als een pakket wordt geretourneerd naar de afzender omdat de vervoerder geen handtekening van een volwassene en een identiteitsbewijs kan verzamelen, behoudt elfbarnederland zich het recht voor om herbevoorradingskosten van $ 1,5 af te trekken van de terugbetaling van de bestelling. Bovendien behoudt elfbarnederland zich het recht voor om een vervangende bestelling pas opnieuw te verzenden nadat het originele pakket naar ons is teruggestuurd en verwerkt en we zijn niet verplicht om ze op onze kosten opnieuw te verzenden.

   

  Staatsvoorschriften

   

  Bestellingen met verboden artikelen worden verwijderd en geannuleerd uit de bestelling, onder voorbehoud dat de gehele bestelling wordt geannuleerd en terugbetaald, terwijl de rest van het pakket normaal wordt verwerkt.

   

  Alle Vape-verkopen zijn beperkt tot de volgende locaties en kunnen zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

   

  1. Staten - Arkansas, Maine, Oregon, Utah en Vermont
  2. Steden - San Francisco, Anchorage

   

  De verkoop van gearomatiseerde e-liquids is beperkt tot de volgende locaties en kan zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

   

  1. Staten - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  2. Steden - Chicago, Washington DC

   

  Houd er rekening mee dat de verstrekte lijst met beperkingen niet uitputtend is. Beperkingen kunnen per staat verschillen en kunnen zich uitstrekken tot verschillende productcategorieën binnen elk rechtsgebied in het hele land. Bovendien kan het gebruik van coupons beperkt zijn vanwege jurisdictiespecifieke beperkingen.

   

  Internationale bestellingen

   

  Als uw land/staat niet wordt vermeld tijdens het afrekenproces, kunnen we op dit moment geen betaling accepteren van of verzenden naar uw land.

   

  1. Alle verkochte producten worden vermeld wordt niet automatisch omgezet in uw lokale valuta. elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor eventuele conversiekosten die verband houden met internationale bestellingen.
  2. Alle invoerrechten, belastingen, BTW en kosten die verband houden met de verzendservice worden niet gedekt en klanten zijn verantwoordelijk voor deze betalingen. Bovendien is elfbarnederland niet verantwoordelijk voor pakketten die in beslag worden genomen of tegengehouden door de autoriteiten, of voor eventuele kosten die nodig zijn voor internationale taken.

   

  Om welke reden dan ook waardoor het pakket extra verzendkosten heeft opgelopen, zoals een weigering door de douane, een verkeerde adresbezorging of het terugsturen naar de afzender van de klant, worden de extra kosten in mindering gebracht op de oorspronkelijke betaling.

   

  We raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw lokale autoriteiten voor meer regels en voorschriften met betrekking tot elektronische sigaretten en vapenproducten.

   

  Verloren en niet afgeleverde pakketten

   

  Verloren of niet-bezorgde pakketten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van elfbarnederland , en eventuele problemen die voortvloeien uit niet ontvangen pakketten moeten door de klant worden opgelost, samen met de externe vervoerder die in gebruik is. elfbarnederland streeft naar het onderhoud en de oplossing van dergelijke zaken, en eventuele foutieve verzendproblemen moeten binnen 48 uur na de laatste trackingupdate worden gemeld.

   

  elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor pakketten die worden weergegeven als afgeleverd wanneer deze worden verzonden naar externe vervoerders. Eventuele problemen die zich voordoen bij dergelijke zendingen die als afgeleverd zijn gemarkeerd, moeten door de klant worden opgelost met de externe rederij.

   

  Houd er rekening mee dat onjuiste en onvolledige adresinzendingen die door de gebruiker worden ingevoerd, vertragingen, retourzendingen en andere problemen zullen veroorzaken die van invloed zijn op de succesvolle verzending van uw bestelling. elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met foutieve en onjuiste adresinzendingen die door de gebruiker zijn ingevoerd.

   

  Hoe worden vervangende onderdelen verzonden?

   

  Alle vervangende zendingen en garantiezendingen worden verzonden met standaardverzending.

  ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie Amerikaans ijs 6X88N43 €9.38 ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie Amerikaans ijs 6X88N43 ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie blauw razz-ijs 6X88N41 ELFBAR beste smaak wegwerpvape bc10000 ijsserie blauw razz-ijs 6X88N41 €9.38
  Paypal Visa Payments
  Copyright © 2024 Elfbarnederland.
  WAARSCHUWING: De producten die op elfbarnederland.com worden verkocht, kunnen nicotine bevatten, een zeer verslavende chemische stof. De producten die op de website worden aangeboden, zijn niet bedoeld voor gebruik door minderjarigen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met cardiovasculaire problemen, mensen met epileptische aandoeningen of iedereen die om medische redenen het gebruik van tabak of nicotineproducten moet vermijden. Bewaar elektronische sigaretten altijd buiten het bereik van kinderen.

  Nieuw verzendproces en trackingmeldingen

  We zijn er trots op dat we uw bestelling snel kunnen verwerken, waarbij de meeste bestellingen onze vestiging binnen 24 uur verlaten. Tijdens periodes van grote vraag kan de verwerking tot 72 uur duren. We gebruiken een betrouwbaar verzendnetwerk voor vape-mails om een snelle levering van uw pakketten te garanderen.

   

  Bij het afrekenen ontvangt u de verzendmethode en de geschatte bezorgtijden, die kunnen variëren op basis van uw locatie en lokale dienstverlener. Er wordt automatisch een tracking-e-mail naar u verzonden zodra de bestelling bij ons is verwerkt.

   

  *Let op: alle transittijden zijn schattingen en omvatten geen weekends of feestdagen.

   

  Als u zich in het Middenwesten of de Oostelijke helft van de VS bevindt, kan uw bestelling een verzendproces in twee stappen ondergaan.

   

  Om de besparingen en verzendkosten te optimaliseren, kunt u overwegen uw bestelling in bulk te kopen.

   

  PUDOpoint - Ophaalmogelijkheid bij een lokaal bedrijf

   

  We zijn er trots op om samen te werken met PUDOpoint om een handige en veilige ophaalbalie aan te bieden bij een lokaal bedrijf bij u in de buurt!

   

  Ons team verzendt uw pakket naar de PUDO-locatie die u bij het afrekenen hebt geselecteerd op basis van het zoeken naar postcode. Zodra de bestelling op de bedrijfslocatie is afgeleverd, ontvangt u een e-mailmelding dat deze klaar is om opgehaald te worden met de adreslocatie, het bestelnummer en de openingstijden.

   

  U kunt pakketten ophalen op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pakketten die bij uw deur worden achtergelaten terwijl u weg bent!

   

  Nieuwe servicedekking

   

  Het kan zijn dat we niet in staat zijn om naar sommige van onze klanten te verzenden, voornamelijk vanwege logistieke beperkingen of een gebrek aan regionale transportdiensten in bepaalde gebieden op het vasteland van de VS. Ons verzendnetwerk van meer dan 20 lokale regionale vervoerders breidt zich echter wekelijks uit, dus meld u aan om op de hoogte te worden gesteld wanneer we weer naar u kunnen verzenden!

   

  Als we niet naar uw bestemming kunnen verzenden, wordt dit bij het afrekenen aangegeven. Bekijk zeker onze Postcode Checker en meld je aan voor meldingen. Neem bovendien op een later tijdstip contact met ons op, want we voegen elke week servicedekking toe.

   

  Vereiste handtekeningservice voor volwassenen

   

  In overeenstemming met de federale jurisdictie en wetten vereisen alle e-sigarettenpostbestellingen het gebruik van een handtekeningbevestiging voor volwassenen (21+) bij levering voor pakketten die e-sigarettengerelateerde producten bevatten. Om dit pakket te ontvangen, moet de ontvanger een geldig identiteitsbewijs met foto aan de bezorger tonen ter bevestiging van zijn leeftijd.

   

  Voor de Adult Signature-service is een toeslag van $ 7 vereist. De tarieven worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Als het voor u handiger is, kunnen we uw vape-apparatuur naar een zakelijk adres verzenden. Wij kunnen niet naar postbussen verzenden.

   

  Tijdlijnen voor verzending en afhandeling

   

  Het kan 24 tot 72 werkuren duren voordat de bestelling is verwerkt voordat alle bestellingen worden verzonden. Na de verwerkingsperiode wordt er automatisch een tracking-e-mail naar de klant gestuurd om te bevestigen dat het pakket zich in de laatste fase van uitvoering bevindt. Verzendmethode en geschatte levertijden worden bij het afrekenen verstrekt, afhankelijk van uw locatie.

   

  Internationale pakketten - Geen schatting beschikbaar, tracking toont de beweging vanuit onze vestiging en vervolgens zodra het in uw land aankomt (als u geen updates heeft ontvangen, neem dan contact op met uw plaatselijke douanekantoor).

   

  Let op: tijdens de drukke feestdagen of tijdens de piek in de verkoop kan de verwerking tot vijf werkdagen duren. Ons team werkt elke dag hard om ervoor te zorgen dat klanten pakketten zo snel mogelijk ontvangen, dus we stellen uw geduld enorm op prijs.

   

  We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur PST en 16.00 uur PST. Vervoerders verwerken geen bestellingen in het weekend en in het weekend Vakantie.

   

  Retourneer naar verzender

   

  Eventuele herverzendingsdiensten zijn naar eigen goeddunken van elfbarnederland.

   

  Als een pakket naar ons wordt geretourneerd omdat het niet leverbaar is adres, zoals een onjuist of onvolledig adres, zijn wij niet verplicht om op onze kosten een terugbetaling uit te voeren of vervangende goederen te sturen. Als goederen naar ons teruggestuurd worden in onze vestiging, wordt een terugbetaling aangeboden minus de portokosten.

   

  Als een pakket wordt geretourneerd naar de afzender omdat de vervoerder geen handtekening van een volwassene en een identiteitsbewijs kan verzamelen, behoudt elfbarnederland zich het recht voor om herbevoorradingskosten van $ 1,5 af te trekken van de terugbetaling van de bestelling. Bovendien behoudt elfbarnederland zich het recht voor om een vervangende bestelling pas opnieuw te verzenden nadat het originele pakket naar ons is teruggestuurd en verwerkt en we zijn niet verplicht om ze op onze kosten opnieuw te verzenden.

   

  Staatsvoorschriften

   

  Bestellingen met verboden artikelen worden verwijderd en geannuleerd uit de bestelling, onder voorbehoud dat de gehele bestelling wordt geannuleerd en terugbetaald, terwijl de rest van het pakket normaal wordt verwerkt.

   

  Alle Vape-verkopen zijn beperkt tot de volgende locaties en kunnen zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

   

  1. Staten - Arkansas, Maine, Oregon, Utah en Vermont
  2. Steden - San Francisco, Anchorage

   

  De verkoop van gearomatiseerde e-liquids is beperkt tot de volgende locaties en kan zich ook uitstrekken tot andere gebieden die hier niet worden vermeld:

   

  1. Staten - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  2. Steden - Chicago, Washington DC

   

  Houd er rekening mee dat de verstrekte lijst met beperkingen niet uitputtend is. Beperkingen kunnen per staat verschillen en kunnen zich uitstrekken tot verschillende productcategorieën binnen elk rechtsgebied in het hele land. Bovendien kan het gebruik van coupons beperkt zijn vanwege jurisdictiespecifieke beperkingen.

   

  Internationale bestellingen

   

  Als uw land/staat niet wordt vermeld tijdens het afrekenproces, kunnen we op dit moment geen betaling accepteren van of verzenden naar uw land.

   

  1. Alle verkochte producten worden vermeld wordt niet automatisch omgezet in uw lokale valuta. elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor eventuele conversiekosten die verband houden met internationale bestellingen.
  2. Alle invoerrechten, belastingen, BTW en kosten die verband houden met de verzendservice worden niet gedekt en klanten zijn verantwoordelijk voor deze betalingen. Bovendien is elfbarnederland niet verantwoordelijk voor pakketten die in beslag worden genomen of tegengehouden door de autoriteiten, of voor eventuele kosten die nodig zijn voor internationale taken.

   

  Om welke reden dan ook waardoor het pakket extra verzendkosten heeft opgelopen, zoals een weigering door de douane, een verkeerde adresbezorging of het terugsturen naar de afzender van de klant, worden de extra kosten in mindering gebracht op de oorspronkelijke betaling.

   

  We raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw lokale autoriteiten voor meer regels en voorschriften met betrekking tot elektronische sigaretten en vapenproducten.

   

  Verloren en niet afgeleverde pakketten

   

  Verloren of niet-bezorgde pakketten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van elfbarnederland , en eventuele problemen die voortvloeien uit niet ontvangen pakketten moeten door de klant worden opgelost, samen met de externe vervoerder die in gebruik is. elfbarnederland streeft naar het onderhoud en de oplossing van dergelijke zaken, en eventuele foutieve verzendproblemen moeten binnen 48 uur na de laatste trackingupdate worden gemeld.

   

  elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor pakketten die worden weergegeven als afgeleverd wanneer deze worden verzonden naar externe vervoerders. Eventuele problemen die zich voordoen bij dergelijke zendingen die als afgeleverd zijn gemarkeerd, moeten door de klant worden opgelost met de externe rederij.

   

  Houd er rekening mee dat onjuiste en onvolledige adresinzendingen die door de gebruiker worden ingevoerd, vertragingen, retourzendingen en andere problemen zullen veroorzaken die van invloed zijn op de succesvolle verzending van uw bestelling. elfbarnederland is niet verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met foutieve en onjuiste adresinzendingen die door de gebruiker zijn ingevoerd.

   

  Hoe worden vervangende onderdelen verzonden?

   

  Alle vervangende zendingen en garantiezendingen worden verzonden met standaardverzending.

  Product Inquiry Popup

  MEN'S SIZES                                  
  US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
  UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  WOMEN'S SIZES                                  
  US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
  UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  YOUTH SIZES                                  
  US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
  EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
  CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25